Siguran Tip Dana

Sigurni tipovi su prognoze koje vam garantiraju zaradu, a u ponudi ih ima profesionalni američki tipster servis SportsCapping. SportsCapping je odličan tipsterski servis koji je 2003. osnovala grupa najboljih američkih tipstera. Sportovi za koje možete kupiti siguran tip su košarka, hokej, američki nogomet, bejzbol, tenis, nogomet, razni sveučilišni sportovi, boks/MMA, golf i utrke. Plačanje možete izvršiti kreditnom karticom (Visa, Mastercard i American Express) ili PayPalom, a uglavnom svi njihovi sigurni parovi dolaze sa garancijom profita. Garancija podrazumijeva da ako vaš kupljeni siguran tip ili pretplata ne ostvari profit dobit će te novi u istoj vrijednosti besplatno. Povrata novca za jednom kupljeni siguran tip nema. Naša preporuka za klađenje na SportsCapping tipove je kladionica Pinnacle koja prima velike uplate i ne limitira uspješne igrače.

Osim ovih SportsCapping sigurnih tipova, na stranici besplatni tipovi možete naći svakodnevne besplatne analize i sportske prognoze, a dobre prijedloge za klađenje možete naći i na stranici pad kvota.

sigurni tipovi za klađenje

U tablici ispod možete vidjeti sve dostupne tipstere i njihove aktualne premium tipove, singlove ili pakete.

SportsCapping sigurne prognoze kladionica su pisane na američki način sa moneyline kvotama. Moneyline kvote (koeficijenti) ako su pozitivne vam pokazuju koliko će te osvojiti ako uložite 100$, a negativne pokazuju koliko morate uložiti da osvojite 100$. Radi lakšeg razumijevanja objasnit ćemo na primjeru:

San Antonio vs Oklahoma City, Tip San Antonio+4,5 -110 at PinnacleSports.

Prvi dio +4,5 je hendikep koji daje 4,5 poena prednosti ekipi San Antonija, a -110 je američka moneyline kvota koja kaže da morate uložiti 110$ da bi vam dobit bila 100$ (što bi bilo kao klađenje na našu decimalnu kvotu 1,90). Drugi dio predloženog tipa označava kladionicu koja ima najbolju kvotu, u našem slučaju PinnacleSports.

Ključno je da svi plaćeni, sigurni tipovi imaju transparentnu statistiku. Kod SportsCappinga sve je transparentno, a u tablici dolje se možete uvjeriti u kvalitetu njihovih tipstera. Da malo pojednostavimo tablicu, Units bi bio vaš profit u dolarima/eurima da ste se kladili na njihove tipove ulažući 100$/€ po tipu. Iako kratkoročna statistika od 7 dana može izgledati predobro da bi bilo istinito, klađenje treba promatrati samo kroz dugoročno vrijeme pa je realnije pogledati period od zadnja dva mjeseca. Ono što bi također trebali znati je da ako se kladite sa 100$/€ po tipu banka bi vam trebala biti barem 2.000$/€. Naš savjet je da se bez poveće banke ne upuštate u ovu priču sigurnih tipova. Klikom na određenog tipstera otvorit će vam se detaljnija statistika i kompletna ponuda tipova koje možete od njega kupiti. Naš savjet su pretplate, tjedne ili mjesečne jer će vam uštedjeti hrpu novca, a također dolaze sa garancijom profita. Na njihovim stranicama možete naći sve potrebne informacije o tipovima oklada koje nude, sigurnim parovima, koeficijentima (kvotama), objašnjenje garancije i dosta dobrih informacija o sportskom klađenju općenito.