tiket realno

Tiket dana za klađenje, realan tiket za kladionicu i ludi tiket za danas, nogomet⚽, tenis🎾, košarka🏀, MMA/boks🥋, hokej🏒, bejzbol⚾ i rukomet🤾. Listić dana nije naša preporuka za ozbiljno profitabilno klađenje, ali je zanimljiv i zabavan oblik klađenja jer nudi mogućnost velike zarade sa malim ulogom. S vremena na vrijeme, iz čiste zabave odigramo pokoji realan tiket sa nekim malim ulogom i to najčešće na tri do pet parova. Ponekad volimo probati i neki ludi tiket koji nosi velika ali moguća iznenađenja. Osim standardnog 1x2, često prakticiramo hendikep klađenje i klađenje na Azijski hendikep ili Azijski zbroj golova.

Ako niste osoba koja voli klađenje na singlove kroz naš analiziran tip dana, draža vam je zabava klađenja na tikete (listiće), na pravom ste mjestu. Tiket za danas je sastavljen kod Bet365, kvote aktualne u vrijeme objave.

 

 

 

Listić dana kladionica se najčešće objavljuje u prijepodnevnim satima ali zbog US sportova (NBA, NHL, MLB, NFL, NCAA) koje naši stručnjaci također koriste, moguće je da ponekad bude i u popodnevnim ili večernjim satima.

Osobama mlađima od 18 godina zabranjeno je online klađenje, a iako nismo kladionica niti pružamo bilo kakve usluge direktnog klađenja, dio sadržaja bi mogao biti neprimjeren za maloljetnike pa savjetujemo roditeljski nadzor. Podržavamo sigurno i odgovorno klađenje.