tiket realno

Tiket dana za klađenje, realan tiket za kladionicu i ludi tiket za danas, nogomet⚽, tenis🎾, košarka🏀, MMA/boks🥋, hokej🏒, bejzbol⚾ i rukomet🤾. Listić dana nije naša preporuka za ozbiljno profitabilno klađenje, ali je zanimljiv i zabavan oblik klađenja jer nudi mogućnost velike zarade sa malim ulogom.

Ovdje svakodnevno možete sami odabrati tipove i sastaviti svoj tiket, prijedlog je na maksimalno tri do pet parova. Ponekad možete probati i neki ludi tiket koji nosi velika ali moguća iznenađenja.

Primjer kako sastaviti tiket kod najbolje online kladionice možete naći niže na stranici.

tiket za danas

Ovi tipovi iz kojih možete sami sastaviti svoj dobitni tiket su pisani na američki način sa moneyline kvotama. Moneyline kvote ako su pozitivne vam pokazuju koliko će te osvojiti ako uložite 100$, a negativne pokazuju koliko morate uložiti da osvojite 100$. Objasnit ćemo na primjeru NCAA košarke:

Portland vs Southern Utah, Tip Southern Utah -3,5 -110 at Mirage.

"Southern Utah -3,5" je hendikep koji oduzima 3,5 poena ekipi Utaha (dakle kladite se na pobjedu Utaha sa 4 ili više koševa razlike), a "-110" je američka moneyline kvota koja kaže da morate uložiti 110$ da bi vam dobit bila 100$. Mirage je kladionica.

Za ovaj primer kako odigrati dobitni tiket smo odabrali tri para, MMA borbu, NCAA košarku i NHL hokej. Na prvoj slici su tipovi koje smo odabrali, a na drugoj odigrani u online kladionici. listić za danas ludi listić

Listić dana kladionica koji možete sastaviti iz ovih tipova je zbog US sportova bolje igrati u popodnevnim ili večernjim satima. Ovdje možete vidjeti još nekoliko dobitnih primjera;

Osobama mlađima od 18 godina zabranjeno je online klađenje, a iako nismo kladionica niti pružamo bilo kakve usluge direktnog klađenja, dio sadržaja bi mogao biti neprimjeren za maloljetnike pa savjetujemo roditeljski nadzor. Podržavamo sigurno i odgovorno klađenje.