Sportsbet Recenzija

sportsbet kladionica

Sportsbet je kladionica sa odličnom ponudom sportova, korektnim kvotama, odličnim bonusima i promocijama. Ovo je novija online kladionica koja je krenula kao Bitcoin kladionica, da bi rastom i širenjem u ponudu uvela i mogućnost klađenja sa Eurima. Igrači sada imaju opciju da biraju, račun i klađenje u BTC ili Eurima sa svim standardnim načinima depozita. Sportsbet se na tržište probio sponzorstvom nogometnih klubova poput Arsenala, Watforda, Southamptona i brazilskog Flamenga. Uvjerite se u kvalitetu i prednosti Sportsbet kladionice sada!

U slučaju da vam je Sportsbet blokiran od strane internet operatera, kladionici možete pristupiti preko mirror, Sportsbet alternativni link: Link1. S vremenom je moguće da svi mirror linkovi također budu blokirani, pa je najbolje, a besplatno rješenje promjena DNSa.

sportsbet klađenje

Sportsbet ponuda obuhvaća sve popularne sportove poput nogometa, tenisa, košarke, hokeja, rukometa, odbojke, MMA, boksa, pikada, moto trka i e-sportova. Kvote su im korektne, prosječne za 1x2 klađenje, bolje za Azijski hendikep i zbroj golova. Top nogometne lige imaju 100+ različitih oklada, a popularne su; 1x2, Azijski hendikep, Azijski zbroj golova, korneri, kartoni, hendikep, točan rezultat, HT/FT, oba daju gol, oba daju gol + zbroj golova, igrač daje gol. Nama se Sportsbet svidio zbog odličnih bonusa, besplatnih oklada i raznih promocija. "The Joy of Multis" je odlična promocija za sve koji vole klađenje na tikete, a vraća ulog u slučaju jednog promašenog para i podiže ukupnu kvotu do maksimalno 20%. "BetBuilder" je također vrlo korisna opcija koja omogućuje postavljanje više oklada unutar istog meča.

Sportsbet klađenje uživo je vrlo jednostavno i pregledno. Za nogomet imate na raspolaganju 30-ak oklada, a osim nogometa ima dosta tenisa, košarke, hokeja i esporta. Imate i mogućnost da kombinirate različite oklade iz live utakmica u jednu kombo okladu. Sportsbet nema prijenosa uživo.

Sportsbet mobilno klađenje djeluje još bolje nego klađenje preko računala, a dostupno je svakom korisniku koji ima mobitel sa pristupom na internet. Za android korisnike dostupna je aplikacija koju možete skinuti sa njihove web stranice. Jednostavno, pregledno i vrlo brzo se dolazi do postavljanja oklade. Na prvoj stranici su top oklade dana, a preko ikona vrlo brzo odaberete sport na koji se želite kladiti. Osim sportskog i klađenja uživo, preko mobitela možete pristupiti live kasinu i slot igrama.

 

Sportsbet Bonus

Sportsbet Kladionica bonus - odaberite svoju povećanu kvotu na svaki sport, svaki dan!

sportsbet kladionica bonus

Jednom dnevno imate pravo na okladu sa povećanom kvotoma na bilo koji sport iz ponude. Na žalost ne vrijedi za nogomet oklade na Azijski hendikep i Azijski zbroj golova.

Bonus za klađenje na tikete - uvećanje kvote do 20% + povrat novca ako vam tiket od 5+ parova padne zbog jednog para.

Osvojite $100,000 svaki tjedan - ulaz je besplatan za sve korisnike, a treba točno prognozirati rezultat u šest utakmica.

 

Sportsbet Uplate Isplate

Sportsbet Uplata novca može se obaviti putem kriptovaluta (BTC, LTC, ETH, USDT, TRX, XRP, SOC), bankovnih transfera, debitnih/kreditnih kartica (VISA, MasterCard), Skrill, Neteller. Sportsbet Isplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem kriptovaluta, bankovnih transfera, VISA kartica, Skrill, Neteller.

Napomena kod uplata/isplata, ako se želite kladiti Bitcoinom, morate uplatu izvršiti BTC-om ili ga možete kupiti direktno na Sportsbet stranici putem kartice, a preko BTCXE burze. Ako ste uplatili BTC ili bilo koju drugu kriptovalutu, ne možete ga promijeniti u EUR, nastavljate klađenje kriptovalutom koju ste uplatili.

Dodatna objašnjenja o načinima uplata i isplata možete naći na našoj stranici online klađenje. Ako trebate bilo kakvu pomoć, imate neki problem ili samo želite podijeliti sa nama svoje mišljenje o Sportsbet kladionici, javite se preko kontakt stranice.

 

Sportsbet Recenzija
Naša ocjena 4.3 / 5. Sportsbet kladionica ima odličnu ponudu sportova, korektne kvote, odlične bonuse i promocije.

 

Sportsbet često postavljena pitanja

Što kada je Sportsbet blokiran?

Kada je blokiran pristup, kladionici možete pristupiti preko alternativnih linkova koje možete naći na ovoj stranici ili promjenom DNSa.

Zašto Sportsbet ne radi u Hrvatskoj?

Sportsbet i brojne druge strane kladionice su blokirane od strane Hrvatskih internet operatera (t-mobile, a1, tele2).

Kako pristupiti Sportsbet iz Hrvatske?

Iz Hrvatske možete pristupiti preko ovog alternativnog - mirror Sportsbet Linka.

Ima li Sportsbet kladionica bonus za moju zemlju?

Sportsbet kladionica nema bonus za nove igrače ali ima promocije poput "Odds Boost" ili "The Joy of Multis". Ostvariti ih možete klikom na ovaj sportsbet link ili klikom na bilo koji sportsbet baner.

Kako izvršiti uplate i isplate sa Sportsbet?

Sportsbet kladionica podržava uplate i isplate sredstava pomoću kriptovaluta, kartica, Skrilla, Netellera, EcoPayz i bankovnog transfera.