Pinnacle Recenzija

pinnacle kladionica

Pinnacle kladionica je kuća profesionalaca sa najvećim limitima i kvotama te rano objavljenom ponudom za klađenje. U usporedbi sa ostalim kladionicama, Pinnacle izgleda nešto jednostavnije i moguće da vam se ne svidi na prvi dojam. Naš savjet je da vas to ipak ne zavara, dajte priliku ovaj kladionici jer sigurni smo da nećete požaliti. Ono što je profesionalcima važno je rano objavljena ponuda, veliki limiti i visoki koeficijenti (kvote), a tu se rijetko koja kladionica može mjeriti sa Pinnacleom. Kvote se mogu mjeriti sa onima na Betfairu s tim da za dobitne oklade nema dodatnih troškova pa u konačnici zarađujete više, a limiti su među najvećima na webu. Pored svake oklade vam piše točan iznos u koji se možete kladiti, a nakon izvršene maksimalne oklade se možete opet kladiti ali sa promijenjenom marginom ili kvotom. Pinnacle svoje kvote objavljuje među prvima i većina drugih kladionica od njih prepisuje. Uvjerite se u kvalitetu i prednosti PinnacleSports kladionice sada!

U slučaju da vam je Pinnacle blokiran od strane internet operatera, kladionici možete pristupiti preko jednog od mirror, Pinnacle alternativni link: Link1, Link2, Link3. S vremenom je moguće da svi mirror linkovi također budu blokirani, pa je najbolje, a besplatno rješenje promjena DNSa.

pinnacle klađenje

Pinnacle Sports ponuda sportova na koje se možete kladiti obuhvaća skoro sve nogometne lige na svijetu, košarku, bejzbol, hokej, američki nogomet, tenis, e-sport, golf, rugby, borilačke sportove, badminton, pikado, mali nogomet, rukomet, snooker, odbojku i razne zimske sportove (skijanje, skokovi). Razrade se svode na 1X2 ili 12 (moneyline) ovisno o sportu, azijski hendikep i under/over za poluvrijeme i kraj utakmice. Za neke sportove imaju i dodatne oklade, npr. za košarku broj poena nekog igrača, a za nogomet razrade idu do 60-ak različitih oklada; korneri, kartoni, oba daju gol, točan rezultat, zbroj golova + pobjednik, zbroj golova + oba daju gol, pobjeda bez primljenog gola, itd. Izbornik je takav da vrlo brzo možete postaviti oklade na cijelu odabranu ligu i to je vrlo korisno pogotovo kod košarke gdje se margine brzo mijenjaju. Sve je prilagođeno pojedinačnom (single) klađenju ali možete se kladiti i na više parova jer postoje parlays/accumulators oklade. Online kladionice zapravo ne vole profesionalce i velika većina će vam limitirati oklade ako se nekoliko mjeseci za redom uspješno kladite. Pinnacle je jedna od rijetkih koja neće, ova kladionica voli profesionalce jer kako oni kažu, profesionalci im svojim okladama pomažu da postave kvalitetne i uvijek atraktivne kvote i margine. Većina online kladionica, gledano kroz ukupne isplate, ostavlja sebi između 5-8% profita (neke i više), a Pinnacle 2-3% i to je razlog zašto imaju tako visoke kvote.

Pinnacle Sports klađenje uživo postoji u ponudi, a možete se kladiti na nogomet, tenis, košarku, hokej, bejzbol i američki nogomet. Razrade se svode na oklade; 1X2 ili 12 (moneyline), azijski hendikep i under/over za poluvrijeme ili kraj utakmice. Pinnacle Sports prijenosi uživo ne postoje.

Pinnacle Sports mobilno klađenje je vrlo dobro, jednostavno, pregledno i dostupno na svim uređajima koji imaju pristup internetu. Iz glavnog izbornika ste na jedan klik do klađenja uživo i liste svih dostupnih sportova, a na prvoj stranici su vam dostupni aktualni i popularni događaji dana.

 

Pinnacle Sports Bonus

Pinnacle Sports Kladionica bonus - trenutno nema.

pinnacle kladionica bonus

Pinnacle Sports u ponudi nema bonus za nove korisnike ali ono što je dugoročno isplativije od bonusa su velike kvote, a tu je ova kladionica sam vrh.

 

Pinnacle Sports Uplate Isplate

Pinnacle Sports Uplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem bankovnih transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard), debitnih kartica VISA, Skrill, Neteller, EcoPayz. Pinnacle Sports Isplata novca jednom mjesečno nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem bankovnih transfera, VISA kartica, Skrill, Neteller, EcoPayz.

Dodatna objašnjenja o načinima uplata i isplata možete naći na našoj stranici online klađenje. Ako trebate bilo kakvu pomoć, imate neki problem ili samo želite podijeliti sa nama svoje mišljenje o Pinnacle Sports kladionici, javite se preko kontakt stranice.

 

Pinnacle Recenzija
Naša ocjena 4.5 / 5. Pinnacle kladionica je kuća profesionalaca sa najvećim limitima i kvotama te rano objavljenom ponudom za klađenje.

 

Pinnacle često postavljena pitanja

Što kada je Pinnacle blokiran?

Kada je blokiran pristup, kladionici možete pristupiti preko alternativnih linkova koje možete naći na ovoj stranici ili promjenom DNSa.

Zašto Pinnacle ne radi u Hrvatskoj?

Pinnacle i brojne druge strane kladionice su blokirane od strane Hrvatskih internet operatera (t-mobile, a1, tele2).

Kako pristupiti Pinnacle iz Hrvatske?

Iz Hrvatske možete pristupiti preko ovog alternativnog - mirror Pinnacle linka.

Ima li Pinnacle kladionica bonus za moju zemlju?

Pinnacle kladionica nema bonuse ali ono što je dugoročno isplativije od bonusa su velike kvote.

Kako izvršiti uplate i isplate sa Pinnacle?

Pinnacle kladionica podržava sve standardne načine uplata i isplata sredstava poput Skrilla, Netellera, Paysafea, kartica i bankovnog transfera.