Strane online kladionice u Hrvatskoj, lista najbolje svjetske internet kladionice na hrvatskom jeziku. Najbolje online kladionice su prisutne u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i ostalim državama u okruženju, a znatan broj ih je preveden na hrvatski/srpski ili slovenski jezik koje naravno razumiju igrači iz BiH ili Crne Gore, a velikim dijelom i igrači iz Makedonije. Svim početnicima ili onima koji ne znaju ni jedan strani jezik korisničko sučelje i podrška na hrvatskom ili srpskom će uvelike olakšati snalaženje i korištenje internet kladionice.

U slučaju da vam je blokiran internet pristup kladionicama, najbolje rješenje je VPN klađenje ili pristup preko alternativni linkovi kladionica.

 

Bet-At-Home Kladionica

  online kladionice na Hrvatskom

Bet-At-Home kladionica je prevedena na dva ex-yu jezika, hrvatski i slovenski što puno govori o njenoj velikoj lokalnoj orijentaciji. Od svih internet kladionica Bet-At-Home je najprisutnija u lokalnim medijima i često se pojavljuje kao sponzor raznih lokalnih sportskih događaja. Za početnike, ova kladionica je odličan izbor jer je najsličnija ponudi koju nude lokalne kladionice i super jednostavna je za korištenje. Korisnička podrška kojoj se možete obratiti mailom je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku. Više o ovoj kladionici pročitajte na našoj stranici BetAtHome Kladionica.

Osobama mlađima od 18 godina zabranjeno je online klađenje, a iako nismo kladionica niti pružamo bilo kakve usluge direktnog klađenja, dio sadržaja bi mogao biti neprimjeren za maloljetnike pa savjetujemo roditeljski nadzor. Podržavamo sigurno i odgovorno klađenje. Na sve bonuse primjenjuju se uvjeti i pravila kladionice, samo za igrače 18+.