Postoji način kako zaraditi pomoću bonusa kladionice, a na ovoj stranici ćemo vam sve objasniti. U pravilu postoje dvije vrste bonusa koje online kladionice dodjeljuju novim korisnicima, besplatne oklade i bonus na prvi depozit. Dobra vijest je da se na oba može zaraditi i to bez imalo rizika, dakle zarada pomoću bonusa je garantirana i sigurna. Ukratko, bonus klađenjem se zarađuje tako što se kladite na oba ishoda utakmice, izvršite sigurnu okladu kojom ne možete izgubiti. U tom procesu gubite neki sitni iznos ali vam u konačnici na računu ostaje gotovo cijeli iznos bonusa. Primjer i objašnjenje kako zaraditi na besplatnim okladama i bonusu na depozit, možete naći u nastavku.

 

Kako zaraditi pomoću bonusa na depozit

Brojne kladionice daju bonus na prvi depozit, a glavni uvjet kako bi mogli povući taj novac je da se izvrši određen broj oklada, tj. da se određeni novčani iznos okrene potreban broj puta. Jedan od mogućih načina kako izvući ovu vrstu bonusa je isti kao i kod besplatne oklade, dakle potrebno je izvršiti dovoljan broj sigurnih oklada kontra klađenjem na burzi kvota, pri svakoj okladi se izgubi neki određeni iznos, a u konačnici ostanete u plusu za velik dio dobivenog bonusa. Ipak, ovo nije najsretnije rješenje jer dugo traje što povećava i mogućnost pogreške. Najbrži i najbolji način za izvlačenje ovih bonusa je taj da na kladionici u kojoj ste dobili bonus sav iznos odigrate sa namjerom da ga izgubite, a igrate kontru u nekoj drugoj kladionici gdje želite dobiti. Trik je da kontru igrate sa manjim ulogom nego je ukupan na bonus kladionici.

Kao primjer ćemo uzeti Bet-at-home kladionicu koja vam za uplatu od 200€ daje još 100€ bonusa. MLB baseball utakmica između Boston Red Sox i Detroit Tigers. Oklada koja nema neriješeni ishod i odnosi se na konačni rezultat. Na Bet-at-home se kladimo sa svih 300€ na pobjedu Detroit Tigers, oklada koja nam se ne čini tako izgledna i zapravo ju želimo promašiti po kvoti 2,0. 300x2,0=600 (profit 300€). Na Pinnacleu se kladimo kontra sa manjim ulogom na Boston Red Sox, kvota 1,9. 280x1,9=532 (profit 252€). Želimo naravno da nam prođe oklada na Pinnacleu jer tako imamo trenutnu zaradu od 52€ bez potrebe za daljnjim klađenjem i obrtajima na Bet-at-home. Ono što kod ovakvog brzog izvlačenja bonusa na depozit treba znati je da se oklada podjednako teško promaši kao što se i pogodi. Iz iskustva vam možemo reći da se bez pripremljene banke koja može podnijeti barem tri promašene oklade bolje ne upuštate u ovaj brzi tip bonus lova.

 

bonus klađenje

 

Kako zaraditi pomoću bonusa besplatna oklada

Ono što je kod ovakvog načina klađenja potrebno je odabrati kladionicu koja kao bonus nudi besplatnu okladu nakon što se izvrši kvalifikacijska oklada, a zatim otvorite račun na nekoj od burzi (Betfair, Matchbook, Betdaq) jer na burzi vršite kontra okladu.

Kao kvalifikacijsku sigurnu okladu smo izabrali utakmicu Lige prvaka između Arsenala i Dortmunda. 1. Na kladionici se kladimo sa 25€ na pobjedu Arsenala, kvota 2,38. 25x2,38=59,5 (profit 34,5€). 2. Sada na burzi stavljamo kontra okladu, kladimo se da Arsenal neće pobijediti. Lay oklada na pobjedu Arsenala dostupna je po kvoti 2,36. Kao Backer's stake (ulog kladitelja) stavljamo 25€ što nas može koštati (liability) 34€. Bez obzira na ishod utakmice mi gubimo otprilike 0,5€ (otprilike jer u račun nije uzeta provizija burze, u našem slučaju samo ako Arsenal ne pobijedi). Nakon ove prve kvalifikacijske oklade u kojoj smo izgubili 0,5€, kladionica nam dodjeljuje besplatnu okladu u iznosu 25€ i sada je potrebno izvršiti još jednu okladu. Druga oklada se vrši na kvotu koja nije manja od 4,0 a nakon nje bi bez obzira na ishod u profitu trebali biti blizu 20€. 3. Na kladionici se sada kladimo sa besplatnom okladom 25€ na neriješeno u utakmici Swansea - Kuban, kvota 4,0. 25x4,0=100 (profit 75€). 4. Sada na burzi stavljamo kontra okladu, kladimo se da utakmica neće završiti neriješeno. Lay oklada na neriješeno dostupna je po kvoti 3,95. Kao Backer's stake (ulog kladitelja) stavljamo 19€ što će nas koštati (liability) 56,05€. Bez obzira na ishod utakmice mi imamo profit oko 19€. Bitan savjet kod bonus klađenja na besplatne oklade, a kako bi imali što manje gubitke kod obje oklade, je da pronađete Lay okladu sa manjom kvotom od vaše glavne oklade na kladionici.