Bonusi online kladionice aktualni i ekskluzivni; bonus bez depozita, besplatne oklade, bonusi na prvi depozit i specijalni bonusi. Bonusi internet kladionice su jedan od razloga zašto su bolje od zemaljskih kladionica, a osim bonusa za sportsko klađenje, posjetiteljima nudimo i kasino bonus ili poker bonus. Ako vas zanima kako možete zaraditi pomoću bonusa kladionice, pročitajte primjere sa objašnjenjima na stranici bonus klađenje.

U slučaju da vam je blokiran internet pristup kladionicama, najbolje, a besplatno rješenje je promjena DNSa ili pristup preko alternativni linkovi.

 

Bet-At-Home Kladionica Bonus

betathome kladionica bonus

- Bonus za nove korisnike 50% do maksimalno 200€.

Upute kako upisati bonus: 1) Prijavite se i uplatite novac na svoj kladiteljski račun. 2) Kliknite na "Uzmite bonus" u meniju upravljanja računa. 3) Unesite bonus kod FIRST i gotovo! Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 200 EUR) biti će nadodano na Vaš račun. Važno: Bonus kod je "FIRST" i mora biti unesen pod "Uzmite bonus" u meniju upravljanja računom unutar 10 dana od uplate. Uplaćeni iznos zajedno sa bonusom se nakon toga mora u roku od 90 dana najmanje četiri puta (4x) obrnuti (uložiti) u oklade sa minimalnom kvotom od 1,7 (sistemske i multi oklade se ne računaju za obrtaj bonusa) prije nego što igrač zatraži isplatu. Idealna prva uplata je 400 Eura jer na taj način oslobađate kompletan iznos bonusa pa na računu imate 600 Eura raspoloživih za klađenje. Bonus vrijedi za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru. Ne gubite vrijeme, iskoristite Bet-At-Home bonus već sada!

bonus bez depozita

Ako ste iz Hrvatske, Slovenije ili Crne Gore i još uvijek nemate otvoren račun, a želite isprobati Bet-At-Home kladionicu prije nego što izvršite bilo kakvu uplatu imamo odlično rješenje za vas - BONUS 5€ BEZ DEPOZITA! Sve što trebate napraviti je javiti nam se preko kontakt stranice i u poruku upisati "Bonus bez depozita". Nakon što iskoristite ovaj bonus još uvijek imate pravo i na glavni bonus 50% do 100€.

 

Bet365 Kladionica Bonus

bet365 kladionica bonus

- Bonus 100% do maximalno 25€ kredita za klađenje.

Otvorite račun, izvršite uplatu od min 5€ i ostvarit će te pravo na bonus kredite za klađenje u iznosu 100% do max 25€ nakon što odigrate kompletan iznos uplate na kvotu ne manju od 1,20. Kredite je potrebno zatražiti u roku 30 dana od uplate, a u novac koji možete povući ne ulazi ulog izvršen sa dobivenim kreditom, samo iznos zarađen na okladi. Bonus 25€ kredita vrijedi za Hrvatsku, Srbiju, BiH, Crnu Goru, Sloveniju i Makedoniju. Ne gubite vrijeme, iskoristite Bet365 bonus već sada!

 

Unibet Kladionica Bonus

unibet kladionica bonus

- Bonus za nove korisnike 100% do 50€.

Da bi ostvarili pravo na ovaj bonus trebate otvoriti Unibet račun i izvršiti svoj prvi depozit u minimalnom iznosu 10€, a Unibet će vam dati 100% bonus do maksimalno 50€. Prije povlačenja novca bonus iznos je potrebno obrnuti (uložiti) 6 puta na oklade sa kvotom ne manjom od 1.40 i to u roku 30 dana. Bonus vrijedi za Hrvatsku, Crnu Goru i Makedoniju. Ne gubite vrijeme, iskoristite Unibet bonus već sada!

Na sve bonuse primjenjuju se uvjeti i pravila kladionice, samo za igrače 18+. Osobama mlađima od 18 godina zabranjeno je online klađenje, a iako nismo kladionica niti pružamo bilo kakve usluge direktnog klađenja, dio sadržaja bi mogao biti neprimjeren za maloljetnike pa savjetujemo roditeljski nadzor. Podržavamo sigurno i odgovorno klađenje.