bitcoin kladioniceBitcoin kladionice su odlične ako želite ostati anonimni, imate problema sa blokiranjem kartica ili porezima. Kripto kladionice ne provjeravaju identitet, račun otvarate samo uz pomoć e-maila i šifre, a transakcijama je gotovo nemoguće ući u trag. BTC kladionice navedene na ovoj stranici su regulirane, provjerene od stotina tisuća igrača, pružaju usluge već nekoliko godina i to je dovoljna garancija o njihovoj kvaliteti i sigurnosti. Sami smo ih sve isprobali, opisali naše iskustvo i napravili ovu kratku recenziju najbolje kripto kladionice 2023. Više o detaljima kupovine i prodaje kriptovaluta, pohrane i mogućih opasnosti na kripto klađenje. Ako želite isprobati anonimno kripto klađenje ali bez volatilnosti vezane uz cijenu bitcoina ili ethera, provjerite stablecoin klađenje.

 

Sportsbet Bitcoin Kladionica

  sportsbet kladionica

Sportsbet je bitcoin kladionica sa odličnom ponudom sportova, korektnim kvotama, odličnim bonusima i promocijama. Ponuda Sportsbet kladionice obuhvaća sve popularne sportove poput nogometa, tenisa, košarke, hokeja, rukometa, odbojke, MMA, boksa, pikada, moto trka i e-sportova. Kvote su im korektne, prosječne za 1x2 klađenje, bolje za Azijski hendikep i zbroj golova. Top nogometne lige imaju 100+ različitih oklada, a popularne su; 1x2, Azijski hendikep, Azijski zbroj golova, korneri, kartoni, hendikep, točan rezultat, HT/FT, oba daju gol, oba daju gol + zbroj golova, igrač daje gol. Konzola za klađenje uživo je vrlo jednostavna i pregledna, za nogomet imate na raspolaganju 30-ak oklada, a osim nogometa ima dosta tenisa, košarke, hokeja i esporta. Uplate i isplate se vrše u roku 2 minute, a korisnički račun uz pomoć e-maila i šifre otvorite za manje od 15 sekundi. Sportsbet je reguliran i licenciran od strane Curacao vlade.

Osim BTC, na Sportsbetu se možete kladiti i sa ETH, LTC, TRX, SOC i USDT stablecoinom, ali i sa Eurima sa svim standardnim načinima depozita (kartice, neteller, skrill, paysafe).

Sportsbet bonus Odaberite svoju povećanu kvotu na svaki sport, svaki dan!

- Besplatna prilika, bez depozita, za osvojiti $100,000 u BTC-u!

 

Betcoin Bitcoin Kladionica

  betcoin kladionica

Betcoin je jedna od prvih kripto kockarskih kompanija osnovana sada već davne 2013. Ponuda sportova obuhvaća sve popularne Europske; nogomet, tenis, košarku, hokej, rukomet i odbojku. Odlično su pokriveni američki sportovi, MMA i esport, ali i neki manje popularni poput kriketa, pikada ili vaterpola. Razrade na nogomet pokrivaju 200+ različitih oklada, a popularne su; 1x2, Azijski hendikep, Azijski zbroj golova, ukupni kartoni, ukupni korneri, hendikep, oba daju gol, ODG + zbroj golova, točan rezultat, HT/FT, pobjeda bez primljenog gola itd. Live klađenje je vrlo dobro, ima puno nogometa, košarke, hokeja, tenisa i eSporta. Jednostavan i pregledan dizajn, a razrade za live nogomet na top lige pokrivaju 100+ različitih oklada. Na više manje sve sportove i oklade koje imaju u ponudi, kvote su u rangu top Azijskih kladionica i Pinnaclea. Uplate na Betcoin su trenutne ali isplata traje nekoliko sati. Kladionica je regulirana i licencirana od strane Curacao vlade, a za registraciju vam je potreban samo email i login šifra.

Osim BTC, na Betcoinu se možete kladiti sa ETH, XRP, DOGE, SHIB, LTC, BCH, XMR, DASH i Tether (USDT) stablecoinom. Sve kriptovalute možete kupiti direktno na njihovoj stranici preko MoonPay procesora.

Betcoin bonus je 100% na prvu uplatu do maksimalno 100 mBTC-a. Bonus morate zatražiti od Betcoin korisničke službe.

Ako trebate bilo kakvu pomoć u vezi bitcoin kladionica, imate neki problem ili samo želite podijeliti sa nama svoje bitcoin iskustvo javite se preko kontakt stranice.