Najbolje aplikacije kladionica i upute kako ih instalirati na svoj Android mobitel ili tablet. Sve online kladionice predstavljene na našim stranicama imaju svoje web portale prilagođene pristupu sa mobitela i u pravilu nema potrebe za instalacijom aplikacija, nepotrebnim updateom i trošenjem internet prometa, no ipak postoje neke razlike.

Aplikacije online kladionica su u pravilu brže, preglednije i bolje prilagođene tj. optimizirane su baš za vaš uređaj. Aplikacije internet kladionica koje ćemo ovdje predstaviti se odnose na Android uređaje jer iTunes (iPhone, iPad) i Windows phone instalaciju dozvoljava samo u određenim zemljama koje su u potpunosti regulirale mobilno klađenje.

Android je u tom smislu nešto jednostavniji, pa iako zemlje Balkana iz Google Playa nemaju dostupnih aplikacija, instalacija je prilično jednostavna. Sve što trebate napraviti je u postavkama svog uređaja uključite mogućnost instaliranja aplikacija izvan Google Storea. Uključite je tako da kliknete na: Postavke/Sigurnost/Nepoznati izvori (Settings/Security/Unknown sources), a zatim skinete aplikaciju sa stranica kladionice i instalirate na svom uređaju.

 

Bet-at-Home Aplikacija

Bet at Home aplikacija

Bet-at-Home aplikacija je brza, vrlo jednostavna i pregledna. Na prvoj stranici su odabrane top oklade dana na koje se možete okladiti uz samo dva klika. U donjem dijelu ekrana su ikone za klađenje uživo, aktualne bonus ponude i pristup odabranom tiketu. Svim ostalim sportovima i cjelokupnoj ponudi pristupate preko ikone koja se nalazi u gornjem lijevom kutu. Povrh toga, uplate i Cash Out su također dostupne izravno u aplikaciji! Što se tiče klađenja na nogomet, dostupne su sve standardne oklade poput 1x2, hendikep, broj golova, oba daju gol, točan rezultat, itd., kako za klađenje prije početka, tako i na klađenju uživo.

Nakon što otvorite svoj Bet-At-Home račun, Bet-At-Home aplikaciju možete naći na njihovoj mobilnoj stranici bet-at-home.app.