Online poker bonusi, aktualni i ekskluzivni, bonus na prvi depozit i specijalni bonusi poker soba za nove korisnike. Skoro sve internet kladionice u svojoj ponudi imaju poker sobe, pa vam predstavljamo i njihove bonuse. Važna napomena koju trebate imati na umu je da poker bonus ne možete iskoristiti na sportskom klađenju ili u kasinu sve dok ne ispunite sve uvjete koje taj poker bonus traži. Vrijedi i obratno. Uvjeti bonusa se jako često mijenjaju, a najbolje se nakon registracije mailom ili chatom obratiti službi za korisnike i tražiti objašnjenje vezano uz uvjete i potvrdu da bonus vrijedi za vašu zemlju. Na sve bonuse primjenjuju se uvjeti i pravila, samo za igrače 18+.

 

Bet365 Poker Bonus

- 365€ bonusa za nove korisnike

bet365 poker bonus

Jednostavno se registrirajte na bet365, odaberite svoj nadimak i igrajte poker. Bonus oslobađate skupljanjem poena kroz turnirske ulaznice i rake cash stolova, 10 poena za 1€ potrošenih troškova. Bonus se oslobađa u nekoliko koraka, prva 2,5€ bonusa dobijete već nakon skupljenih 25 i zatim 50 bodova. Nakon toga ide serija bonusa koji oslobađate nakon 100 skupljenih poena, a iza toga nakon 250 poena. Imate 60 dana da oslobodite kompletan iznos bonusa. Ne gubite vrijeme, iskoristite Bet365 poker bonus već sada!

 

Unibet Poker Bonus

- Bonus 200€ playthrough

unibet poker bonus

Unibet bonus vam se dodaje automatski na vaš račun, a sve što trebate uraditi je otvoriti Unibet račun, skinuti besplatni poker software i igrati poker. Bonus vam se dodjeljuje prema ostvarenom Rakeu prvih 60 dana od aktivacije. Za maksimalni bonus od 200€ morate skupiti 800€ rakea. Rake od svih poker igara vam ulazi u konačni obračun. Napomena kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Osim bonusa zanimljivi su freeroll turniri koji kreću doslovno svakog sata.

 

Bet-At-Home Poker Bonus

- Bonus 100% na prvu uplatu 100% do maksimalno 1.500€

bet at home poker bonus

Svi bet-at-home poker igrači sada imaju pravo na 100% bonusa do 1.500 Eura. Bonus će se isplatiti kroz zarađene "Loyalty Points" na sljedeći način: Za svakih 125 zarađenih poena, iz aktualnog bonusa prebaciti će se 5 eura u gotovini koji će biti pridodani na račun igrača. Ako igrač kupi čipove u vrijednosti od 1.500 Eur, on mora generirati 37.500 Loyalty Points kako bi dobio puni iznos bonusa od 1.500 Eur. Korisnik mora u periodu od 60 dana ispuniti uvjete bonusa i osloboditi puni iznos bonusa.

 

Betfair Poker Bonus

- Bonus dobrodošlice 200% do 1.000€

betfair poker bonus

Trebate se registrirati na betfair i izvršiti prvu uplatu u poker, a oni će vam dati 200% vašeg uloga do maksimalno 1.000€. Za svakih 1.250 bodova poker bonus od 10€ se automatski pridodaje vašem računu. Imate 45 dana za ostvarivanje cijelog bonusa.

 

Betsafe Poker Bonus

- Bonus 100% do 2000€.

betsafe poker bonus

Sve što trebate napraviti je skinuti poker, odabrati svoje ime i igrati za stvarne novce. Kroz cash igru i turnirske ulaznice ostvarujete rake koji dobijete natrag u obliku bonusa. Čim dođete do odabranog praga, postotak vašeg bonusa se oslobađa. Napredak svog bonusa možete provjeriti u Poker klijentu pod Moj račun - Moji bonusi. Betsafe poker bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Hrvatske i Slovenije.