besplatne okladeBesplatne oklade su jedan od najboljih i najpopularnijih bonusa koje online kladionice nude i odličan su poticaj za online sportsko klađenje. Na ovoj stranici možete naći listu besplatnih oklada, za neke nije potreban depozit i to je odlična prilika da besplatno i bez rizika isprobate kladionicu i online klađenje. Osim ovih besplatnih oklada i bonusa za sportsko klađenje, posjetiteljima nudimo i kasino bonus ili poker bonus. Na sve bonuse primjenjuju se uvjeti i pravila kladionice, samo za igrače 18+.

 

 

Bet-At-Home Besplatna oklada

bet at home besplatna oklada

- Besplatna oklada 5€ bez depozita!

bonus bez depozita

Ako ste iz Hrvatske, Slovenije ili Crne Gore i još uvijek nemate otvoren račun, a želite isprobati Bet-At-Home kladionicu prije nego što izvršite bilo kakvu uplatu imamo odlično rješenje za vas - BONUS 5€ BEZ DEPOZITA! Sve što trebate napraviti je javiti nam se preko kontakt stranice i u poruku upisati "Bonus bez depozita". Nakon što iskoristite ovaj bonus još uvijek imate pravo i na glavni bonus. Ne gubite vrijeme, iskoristite svoju Bet-At-Home besplatnu okladu već sada!

 

Unibet Besplatna oklada

unibet besplatna oklada

- Besplatna oklada u iznosu 25€.

Da bi ostvarili pravo na ovaj bonus trebate otvoriti Unibet račun, izvršiti depozit i svoju prvu okladu. Ukoliko prvu okladu promašite Unibet će vam pokloniti besplatnu okladu u iznosu 100% od vaše prve oklade do maksimalno 25€. Prije povlačenja novca bonus iznos je potrebno obrnuti (uložiti) 5 puta na oklade sa kvotom ne manjom od 1,4. Napomena kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Besplatna oklada vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Slovenije. Ne gubite vrijeme, iskoristite Unibet besplatnu okladu već sada!

 

Betsafe Besplatna oklada

betsafe besplatna oklada

- Besplatna oklada 10€ (+100% do 25€).

Betsafe besplatnu okladu dobivate čim aktivirate bonus dobrodošlice, a morate ju odigrati u roku od 7 dana. Na račun vam se upisuje samo dobit koju ostvarite besplatnom okladom, ne računajući ulog, a prije povlačenja potrebno je dobiven iznos još jednom obrnuti na kvoti ne manjoj od 1,50. Da bi ostvarili pravo na bonus 100% trebate otvoriti račun i izvršiti svoj prvi depozit u minimalnom iznosu 10€, a maksimalan iznos bonusa koji možete dobiti je 25€. Prije isplate bonus je u roku od 30 dana potrebno okrenuti 5 puta na kvotu ne manju od 1,50. Betsafe bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Hrvatske i Slovenije. Ne gubite vrijeme, iskoristite Betsafe besplatnu okladu već sada!

Besplatne oklade uglavnom funkcioniraju na principu da je potrebno izvršiti prvu uplatu u online kladionicu, a zatim se okladiti za određeni iznos na temelju kojeg vam kladionica daje besplatnu okladu. Besplatne oklade se odnose samo na vašu prvu okladu i uglavnom vrijede samo ukoliko vaša prva oklada bude promašena. Zahvaljujući besplatnim okladama vaša prva oklada je bez rizika i na njoj ne možete izgubiti jer u slučaju da izgubite možete iskoristiti besplatnu na koju ste ostvarili pravo, a ako bude dobitna, normalno zadržavate dobitak. Ako vas zanima kako možete ostvariti sigurnu zaradu pomoću besplatnih oklada, pročitajte primjere sa objašnjenjima na stranici bonus klađenje.