bitcoin kladioniceBitcoin kladionice su odlične ako želite ostati anonimni, imate problema sa blokiranjem kartica ili porezima. Kripto kladionice ne provjeravaju identitet, račun otvarate samo uz pomoć e-maila i šifre, a transakcijama je gotovo nemoguće ući u trag. BTC kladionice navedene na ovoj stranici su regulirane, provjerene od stotina tisuća igrača, pružaju usluge već nekoliko godina i to je dovoljna garancija o njihovoj kvaliteti i sigurnosti. Sami smo ih sve isprobali, opisali naše iskustvo i napravili ovu kratku recenziju bitcoin kripto kladionica. Više o detaljima kupovine i prodaje kriptovaluta, pohrane i mogućih opasnosti na kripto klađenje. Ako želite isprobati anonimno kripto klađenje ali bez volatilnosti vezane uz cijenu bitcoina ili ethera, provjerite stablecoin klađenje.

 

1xBit Bitcoin Kladionica

  1xbit kladionica

1xBit je vrlo zanimljiva kripto kladionica osnovana 2016 godine, a prevedena je na čak četiri ex-yu jezika; Hrvatski, Srpski, Bosanski i Makedonski. 1xBit sučelje na prvu može djelovati malo naporno jer puno je opcija nagurano, ali nakon malo privikavanja sve sjedne na svoje mjesto. Za početak je korisna opcija "Kladite se na svoju reprezentaciju" jer vam prilagodi sučelje državi iz koje dolazite. Ponuda sportova je ogromna, a popularni su nogomet, tenis, košarka, rukomet, hokej, e-sport, odbojka, UFC i politika. Za razliku od velike većine drugih BTC kladionica, ovdje se osjeti europska orijentacija. Nogomet je glavni sport, ogroman je broj liga i turnira na koje se možete kladiti. Razrade na top europske lige idu do 200+ različitih oklada, a najviše je oklada na golove i učinak igrača. Od ostalih popularnih oklada možemo navesti; 1x2, hendikep, Azijski hendikep, Azijski zbroj golova, HT/FT, točan rezultat, oba daju gol, oba daju gol + zbroj golova. Moramo reći da nam nedostaju oklade na kartone i kornere, ali i da su dostupne na live klađenju. 1xBit klađenje uživo nam se svidjelo jer ima puno besplatnih prijenosa, a u ponudi je najviše nogometa, tenisa, košarke, hokeja, odbojke i e-sporta. 1xBit kladionica je regulirana i licencirana na Curacau.

Osim u BTC, račun možete imati i kladiti se sa više od 20 kripto valuta (ETH, LTC, BCH, XMR, XRP, TRX) i nekoliko stablecoina (USDT, PAX, USDC, TUSD).

1xBit bonus dobrodošlice do 7 BTC! Kako bi ostvarili pravo na bonus minimalna uplata je 5 mBTC i trebate uključiti opciju "Sudjeluj u bonus ponudama" u Moj račun odjeljku. Iznos uplate morate odigrati 40x u roku od 30 dana na kvotu ne manju od 1,60. Maksimalan bonus koji je moguće dobiti: za 1.uplatu 100% bonusa do 1 BTC, za 2.uplatu 50% bonusa do 1 BTC, za 3.uplatu 100% bonusa do 2 BTC, za 4.uplatu 50% bonusa do 3 BTC.

 

CloudBet Bitcoin Kladionica

  cloudbet kladionica

CloudBet je bitcoin kladionica koja je na nas ostavila odličan dojam zbog velikih limita i kvota koje su u rangu top Azijskih kladionica i Pinnaclea. Stranica je vrlo jednostavna i pregledna, nema nepotrebnih stvari i uvijek ste na korak do postavljanja oklade. CloudBet ponuda sportova obuhvaća sve popularne Europske; nogomet, tenis, košarku, hokej, rukomet i odbojku. Dobro su pokriveni američki sportovi, MMA i esport, ali i neki manje popularni poput kriketa, bendija, pikada ili aktualne politike. Razrade na nogomet pokrivaju 50-ak različitih oklada, a popularne su; 1x2, Azijski hendikep, Azijski zbroj golova, ukupni kartoni, ukupni korneri, hendikep, oba daju gol, točan rezultat, HT/FT, pobjeda bez primljenog gola. Live klađenje je vrlo dobro, ima puno nogometa, košarke, hokeja i tenisa, a uz novac na računu možete gledati besplatne prijenose. Jednostavan i pregledan dizajn, a razrade za live nogomet pokrivaju 30-ak različitih oklada. Uplate na Cloudbet su trenutne ali isplata traje nekoliko sati. Ovo je kladionica prikladna i za high rollere jer su za neke sportove (Europski nogomet, NBA, NHL) spremni prihvatiti oklade do čak 30 BTC. Kladionica je regulirana i licencirana od strane Curacao vlade, a za registraciju vam je potreban samo email i login šifra.

Osim BTC, na Cloudbetu se možete kladiti sa ETH, BCH i USDT stablecoinom. Sve kriptovalute možete kupiti direktno na njihovoj stranici, karticama ili Apple Pay, anonimno do 50€ po danu (150€/mj).

Cloudbet bonus je 100% na prvu uplatu do maksimalno 5 BTC-a. Minimalni depozit da bi ostvarili pravo na bonus je 0.01 BTC. Bonus se pridodaje na vaš račun skupljanjem poena koje dobijete svakom izvršenom okladom, a imate 365 dana za otpuštanje cijelog iznosa.

 

Sportsbet Bitcoin Kladionica

  sportsbet kladionica

Sportsbet je bitcoin kladionica sa jedinstvenom ponudom za klađenje na igrače. "Player Props" je opcija u kojoj sami birate igrača i kladite se na njegov učinak, a kvote se postavljaju automatski ovisno o okladi koju izaberete. Možete se kladiti na pojedinačan učinak nekog igrača u odabranoj utakmici, npr. koliko će golova, asistencija ili udaraca imati Aguero u određenoj utakmici. A možete se kladiti i protiv drugog igrača, npr. hoće li Ronaldo zabiti više golova od Messija. "Player Props" opcija osim odabranih nogometnih liga (UCL, EPL, LaLiga, Bundesliga, SerieA) nudi i klađenje na NBA i NFL igrače, a odabrane oklade možete i kombinirati na listiće. Osim ove jedinstvene opcije, ponuda Sportsbet kladionice obuhvaća sve popularne sportove poput nogometa, tenisa, košarke, hokeja, rukometa, odbojke, MMA, boksa, pikada, moto trka i e-sportova. Kvote su im korektne, prosječne za 1x2 klađenje, bolje za Azijski hendikep i zbroj golova. Top nogometne lige imaju 100+ različitih oklada, a popularne su; 1x2, Azijski hendikep, Azijski zbroj golova, korneri, kartoni, hendikep, točan rezultat, HT/FT, oba daju gol, oba daju gol + zbroj golova, igrač daje gol. Konzola za klađenje uživo je vrlo jednostavna i pregledna, za nogomet imate na raspolaganju 30-ak oklada, a osim nogometa ima dosta tenisa, košarke, hokeja i esporta. Uplate i isplate se vrše u roku 2 minute, a korisnički račun uz pomoć e-maila i šifre otvorite za manje od 15 sekundi. Sportsbet je reguliran i licenciran od strane Curacao vlade.

Osim BTC, na Sportsbetu se možete kladiti i sa ETH, LTC, TRX i SOC, a od nedavno i sa Eurima sa svim standardnim načinima depozita (kartice, neteller, skrill, paysafe).

Sportsbet bonus Odaberite svoju povećanu kvotu na svaki sport, svaki dan!

Ako trebate bilo kakvu pomoć u vezi bitcoin kladionica, imate neki problem ili samo želite podijeliti sa nama svoje bitcoin iskustvo javite se preko kontakt stranice.