Najbolje aplikacije kladionica i upute kako ih instalirati na svoj Android mobitel ili tablet. Sve online kladionice predstavljene na našim stranicama imaju svoje web portale prilagođene pristupu sa mobitela i u pravilu nema potrebe za instalacijom aplikacija, nepotrebnim updateom i trošenjem internet prometa, no ipak postoje neke razlike.

Aplikacije online kladionica su u pravilu brže, preglednije i bolje prilagođene tj. optimizirane su baš za vaš uređaj. Aplikacije internet kladionica koje ćemo ovdje predstaviti se odnose na Android uređaje jer iTunes (iPhone, iPad) i Windows phone instalaciju dozvoljava samo u određenim zemljama koje su u potpunosti regulirale mobilno klađenje.

Android je u tom smislu nešto jednostavniji, pa iako zemlje Balkana iz Google Playa nemaju dostupnih aplikacija, instalacija je prilično jednostavna. Sve što trebate napraviti je u postavkama svog uređaja uključite mogućnost instaliranja aplikacija izvan Google Storea. Uključite je tako da kliknete na: Postavke/Sigurnost/Nepoznati izvori (Settings/Security/Unknown sources), a zatim skinete aplikaciju sa stranica kladionice i instalirate na svom uređaju.

 

Bet365 Aplikacija

bet365 aplikacija

Bet365 aplikacija vas prije pokretanja traži lokaciju jer na taj način provjerava dostupnost za vašu zemlju. Nakon provjere lokacije možete pristupiti aplikaciji, a na prvi pogled sve podsjeća na bet365 web stranicu kojom dominira zeleni izbornik sa sivom pozadinom. Ono što je razlika prilagođena mobitelu su ikone sportova koja vam omogućuju brzi pristup sportu na koji se želite kladiti. Osim toga na prvoj stranici se nalazi još i ponuda sportova za klađenje uživo i top oklade dana. Top oklade sa 1x2 kvotama možete pomicanjem ulijevo prelistati već na prvoj stranici. Klađenje uživo je posebno impresivno jer možete gledati i prijenose koji se na malo većim ekranima mobitela odlično vide. Što se tiče klađenja na nogomet, odmah ispod video prijenosa se nalaze popularne oklade; 1x2, točan rezultat, broj golova, tko daje idući gol, korneri, hendikepi itd. Osim sportskog klađenja unutar aplikacije su dostupni linkovi za casino, poker, igre i bingo ali svaka grana zahtijeva instalaciju dodatne aplikacije. Od svih navedenih, bet365 aplikaciju za klađenje moramo izdvojiti kao najbolju jer joj nemamo što prigovoriti.

Nakon što otvorite svoj Bet365 račun, Bet365 aplikaciju možete naći pri dnu njihove mobilne stranice pod "View all bet365 apps".

 

Bet-at-Home Aplikacija

Bet at Home aplikacija

Bet-at-Home aplikacija je brza, vrlo jednostavna i pregledna. Na prvoj stranici su odabrane top oklade dana na koje se možete okladiti uz samo dva klika. U donjem dijelu ekrana su ikone za klađenje uživo, aktualne bonus ponude i pristup odabranom tiketu. Svim ostalim sportovima i cjelokupnoj ponudi pristupate preko ikone koja se nalazi u gornjem lijevom kutu. Povrh toga, uplate i Cash Out su također dostupne izravno u aplikaciji! Što se tiče klađenja na nogomet, dostupne su sve standardne oklade poput 1x2, hendikep, broj golova, oba daju gol, točan rezultat, itd., kako za klađenje prije početka, tako i na klađenju uživo.

Nakon što otvorite svoj Bet-At-Home račun, Bet-At-Home aplikaciju možete naći na njihovoj mobilnoj stranici u izborniku desno gore, pod "Aplikacije".

 

William Hill Aplikacija

William Hill aplikacija

William Hill aplikacija vas prije pokretanja također traži lokaciju, a tek nakon provjere možete pristupiti aplikaciji. U gornjem dijelu aplikacije se nalaze ikone pomoću kojih možete brzo pristupiti top sportovima ove kladionice, a to su nogomet, tenis i konjske trke. Malo niže u izborniku se nalaze top oklade dana, klađenje uživo, favoriti i sažeci (highlights). Otvaranjem nevidljivog izbornika sa lijeve strane (povlačenjem preko ekrana) dobivate opciju za brzi pristup svim sportovima koje imaju u ponudi, a u njemu možete odabrati i pohraniti svoje favorite. Klađenje uživo je vrlo dobro iako nema prijenosa za zemlje sa Balkana. Ispod malog ekrana u kojem možete gledati virtualni teren, komentare ili statistiku se nalaze oklade. Za nogomet su tu 1x2 oklade, točan rezultat, kombo oklada rezultat utakmice/oba daju gol, zbroj golova, tko daje idući gol, oba daju gol itd. Kao nedostatak bi mogli navesti to što nema prijenosa uživo, a u nekoliko navrata smo primijetili i nešto sporiji rad.

Nakon što otvorite svoj William Hill račun, William Hill aplikaciju će te najbrže naći ako u preglednik upišete williamhill.com/android.